Albumi "Rrugës"

Tekstet dhe muzika: Shpat Deda

Producentë: Shpat Deda dhe Dritëro Nikqi

Inçizimi: Studio C, Prishtinë (1,2,3,4,5,6,7,9,10) dhe Homebasesound, Prishtinë (8)

Inxhinier të inçizimit: Dritëro Nikqi (1,2,3,5,6,7,9,10) dhe Pëllumb Ballata (8)

Miksimi: Dritëro Nikqi (1,2,3,5,6,7,9,10), Tomor Kuçi (4) dhe Steve Greenwell (8)

Masterizimi: Cem Oral - Jammin Masters, Berlin (1,2,3,5,6,7,8,9,10); Tomor Kuçi - Dukat Mongi, Prishtinë (4)

Marrin pjesë:

Shpat Deda - za dhe gitare akustike (1-10), moog bas (3, 4, 5), moog beat (5), piano (4), gitare elektrike (3, 4, 5, 6), ksilofon (5, 6), melodikë (6), rhodes (3, 5), korg synth (4, 10)

Dritëro Nikqi - gitare elektrike (1, 2, 3, 4, 5, 7, 9),  bas gitare (1, 2, 3, 7, 9),  gitare akustike (10), moog efekte (1, 3) , sound design (1, 6)  synth (3, 4, 5)

Nesim Maxhuni - tupana dhe perkusione (1,2,3,4,6,7,8,9)

Armend Xhaferi - gitare elektrike (2, 3, 8) 

Liburn Jupolli - piano (1, 9, 10)

 

Joss Stone - vokal (8)
 

Blerta Ismaili - vokal (6)

Visar Kuçi - harqet (8) - (arranzhuar nga Visar Kuçi)

Fatjon Miftari - piano (7,8)

Enver Muhamedi - bas gitare (8) - (arranzhuar nga Armend Xhaferi)

Tomor Kuçi - sound design (4)

Jeton Dolaku - rhodes (2)

Shpend Ballata - violinë (4, 9, 10) - (arranzhuar nga Shpat Deda & Dritëro Nikqi)

Festim Fanaj - violinë (4, 9, 10) - (arranzhuar nga Shpat Deda & Dritëro Nikqi)

Adorel Haxhiaj - violonçelo (4, 9, 10) - (arranzhuar nga Shpat Deda & Dritëro Nikqi)

 

Album art: @inkswim

Falenderim i veçantë: Lorik Koçani